Xiaomi 14 Ultra dört 50MP kamera ve geniş değişken diyaframla geliyor

Xiaomi’nin Çin’de piyasaya sürdüğü en yeni amiral gemisi akıllı telefonları 14 ve 14 Pro’dan sonra, şirket daha da ileri gitmeye hazırlanıyor. Yeni bir rapora göre, Xiaomi, dört kamera sistemi ve daha hızlı değişken diyafram özelliği ile donatılmış daha güçlü bir akıllı telefon olan 14 Ultra üzerinde çalışıyor.

Duyumcu Digital Chat Station’ın sızdırdığı bilgilere göre Xiaomi 14 Ultra’nın, daha geniş bir f/1.6-f/4.0 değişken diyafram ile donatılmış ana sensör de dahil olmak üzere dört adet 50 MP kamera ile donatılması bekleniyor.

Xiaomi 14 Ultra dört 50MP kamera ve geniş değişken diyaframla geliyor

Bu, önceki modele göre önemli bir yükseltme olacak. Daha geniş bir diyafram, kamera sensörüne daha fazla ışık girmesini sağlayarak düşük ışık koşullarında daha iyi fotoğraf ve video çekimleri yapılmasına olanak tanır. Duyumcu, Xiaomi 14 Ultra’nın ayrıca 0.5x, 1x, 3.2x ve 5x olmak üzere yerel odak uzunluklarına sahip olacağını belirtiyor.

Dahası, Xiaomi 14 Ultra’nın Sony’nin yeni Lytia serisi amiral gemisi sensörü LYT-900’ü içereceği öngörülüyor. Bu sensör, özellikle düşük ışık performansını iyileştirmesi beklenen bir yenilik. Ayrıca, telefonun, sensöre gelen ışık miktarına bağlı olarak video sırasında lensin değişmesine olanak tanıyan yeni bir özellikle de donatılması bekleniyor. Bu, gürültüyü azaltmaya ve video kayıtlarının genel kalitesini iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Xiaomi henüz 14 Ultra hakkında resmi bir açıklama yapmış değil, ancak söylentilere göre lansmanın Nisan 2024 civarında yapılması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort